In het Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen gelegen aan het Kievitplein, naast het Centraal Station  en het gloednieuwe indoor thema- en belevingspark ‘Comics Station’, vindt u alles voor succesvolle meetings en grootse evenementen.

Met zijn 14 flexibele en multifunctionele zalen, allen voorzien van daglicht en airco, een Business Center en gratis draadloos internet behoort het hotel tot de beste vergader- en evenementenlocaties van de stad.
Op wandelafstand van de oude binnenstad en met slechts de Plantin & Moretuslei tussen het hotel en de grote uitvalswegen, is de locatie van het hotel uniek te noemen. Met een goede 1500 ondergrondse parkeerplaatsen is er steeds plek voor de auto en wie met het openbaar vervoer komt stapt bijna uit voor de deur van het hotel.
Het Lindner Hotel & City Lounge telt 173 kamers van verschillende types. Zo zijn er bijvoorbeeld de First Class kamers en Junior Suites met een balkon. Wat is er heerlijker dan op een mooie avond vanop je balkon de zon te zien onder gaan? Elke kamer biedt het nodige comfort, zowel voor zakenlui als voor de cityhoppers.
Www.lindnerhotels.be