Na de warme reacties en uitverkochte zalen voor Bloemen van een autist, in De Roma en de rest van Vlaanderen, timmert Reinhilde Decleir alweer aan een nieuwe voorstelling. Dit keer samen met zielsverwant en collega-artiest Nico Sturm. Tickets voor de première van De Onzichtbaren zijn te koop via www.deroma.be, of 03 600 16 60.

In De Onzichtbaren stichten de fratelli een nieuwe orde, een wonderland, onvergelijkbaar schoon, met een landschap geboetseerd naar een cowboyfilm, danszalen in fluweel, en mensen engelengelijk… Dat zou nogal wat vonken geven. Omdat het gedaan moet zijn met het getaffel, omdat het nu of nooit is, toch?! 

De Onzichtbaren wordt een voorstelling waarin de fantasie, het verborgene, de droomwereld wordt bezield. Door de fratelli. Ook zij zijn de onzichtbaren, “want den ene staat in ‘t donker en den andere staat in ‘t licht. Die in ‘t licht ziede zitten, die in ’t donker, ziede niet.”  

Tutti Fratelli is een groep met zeer diverse spelers. Iedereen is welkom en er gaat bijzondere aandacht naar de meer kwetsbaren van onze maatschappij: personen die minder kansen kregen in hun leven of die in (kans)armoede opgroeiden. Bezielster, artistiek leider en regisseur van Tutti Fratelli is Reinhilde Decleir. Zij wordt omringd door professionele artiesten die samen met haar borg kunnen staan voor artistieke kwaliteit. Voor De Onzichtbaren gaat ze de samenwerking aan met Nico Sturm
De Onzichtbaren gaat in oktober in première in De Roma en speelt in januari in het Toneelhuis. 

Foto’s: www.deroma.be