Installeer je met het ganse gezin voor het scherm, mét popcorn, voor een comedy-avond! 

Rookie Comedy brengt de allereerste comedyvoorstelling ooit voor elk gezin met tieners (tot 14 jaar). Doorspekt met humor uit zeer herkenbare situaties voor jong én oud, afgewisseld met grappige liedjes zoals de hit “Ik mag mijn zusje niet meer slaan” en de opvolger “Ik mag niet meer bijten in mijn broer”.

Peter mag een weekendje babysitten op de tieners van een goede vriend. Als jonge dertiger heeft hij er alle vertrouwen in dat hij snel goed zal scoren bij Lieke en Daan. Maar al snel ontdekt hij dat hun leefwereld mijlenver staat van de zijne en dat hij absoluut niet mee is met Fortnite, Tik-Tok, sms-afkortingen of Instagramwaardige outfits… Toch geeft Peter niet op en probeert hij op zijn geheel eigen manier connectie te maken met de twee tieners.

Peter Hens is bekend van ‘Voor de Leeuwen’ en heeft al jarenlang (podium)ervaring opgedaan als (jongeren)entertainer. Volgens Gazet Van Antwerpen schuilt er een beetje Nonkel Bob in hem.

Het volstaat om 1 ticket te kopen per gezin. Je ontvangt de avond van de voorstelling een link (per mail) die 48 uur beschikbaar blijft.

Home – One Page

Voor gezinnen met kinderen tussen 10 en 14 jaar.

PRIJZEN
Kansentarief: 1 euro
Uitpas Lier: 4 euro
Per gezin: 5 euro

ZA 06 MRT 2021 | 19U00.

Foto & video: www.lierscultureelcentrum.be