Chocoladehuis BOON uit Hasselt viert Pasen 2017 met een unieke collectie Paascreaties.
Zoals ieder jaar pakken meester-chocolatier Patrick Mertens en zijn team uit met een volledig nieuwe paascollectie. Dit jaar staat alles in het teken van de narcis oftewel de paasbloem.

De Paascollectie werd door zijn vrouw, Inge Lijnen, ontworpen. Op basis van die ontwerpen, maakt Patrick zelf de nodige vormen. Vervolgens gaan Patrick en zijn team van chocolatiers aan de slag om met haast chirurgische precisie de Paascreaties in elkaar te puzzelen. Met een pincet worden de bloemetjes, het gras en mos op de rechtopstaande gevulde eieren geplaatst. Elke creatie is uiteraard enkel en alleen van chocolade gemaakt. 

De volledige Paascollectie is verkrijgbaar bij Chocoladehuis BOON in Hasselt en gedeeltelijk bij Hop & Stork in Den Haag en Utrecht (Nederland)

Prijzen vanaf 15 euro t.e.m. 85 euro.

Chocoladehuis BOON
Paardsdemerstraat 13
3500 Hasselt
T: 0032 11 422 199
E: info@chocoladehuisboon.be
www.thechocolateexperience.be
www.facebook.com/BoonChocolates

Hop & Stork (NL)
De Passage 82
2511 AE Den Haag
T: 0031 70 345 54 55

Hop & Stork (NL)
Lijnmarkt 1
3511 KE Utrecht
T:0031 30 662 88 32

E: info@hopenstork.com
www.hopeenstork.com
www.facebook.com/hopenstork