Hou je vast aan de takken van de bomen en laat de jonge bladeren dwarrelen. OVERLAST is terug van nooit weggeweest en bevolkt wederom het bos tussen de bomen. Een plek om te ontdekken, te groeien en te dromen. Vijf kraakverse acts bestormen het podium van OLT Rivierenhof.
Kom, wees verwonderd, en dans. 

Line up:
Patches
Glasshelder
bontridders & band
BRORLAB
Patches
Patches is het zielsgeroedel van Lotte Lauwers. Met een subtiele smaak voor het samenbrengen van zachte vocals met de juiste beats en hinten van elektronica. 
Facebook | Instagram | Spotify
Glasshelder
Hoor jij het nieuwe stadsgeluid? Vers geperst Glasshelder tot uw dienst. Deze vier vrienden studeren jazz aan het Koninklijke Conservatorium Antwerpen, maar leerden elkaar kennen aan de Kunsthumaniora Brussel. De culturele mix die de grootstad is, ziet zich getransponeerd in hun muziek. 
Facebook | Instagram | vi.be
bontridders & band
Introducing: bontridders & band. bontridders houdt van witte schoenen. En vuile moshpits waarin ze die witte schoenen proper houdt. Misschien is bontridders een heks. Ze is in elk geval magisch. Op OVERLAST met live band! 
Facebook | Instagram | Spotify
BRORLAB
BRORLAB is wat we zelf niet goed weten. Eten is goed, maar houd de drietand dicht bij de hand, lastige arts! Zompig landschap zonder enige twijfel, zand in de schoenen, hoed op de wind. Ruk en trek en sleur aan de bladeren, ze zijn toch van ons! Geef niet over aan gemompel maar houd het binnensmonds. Anders komt de trechter bij de buis terecht en dan is het…
Bandcamp

Foto: Briek Verdoodt / www.destudio.com / www.oltrivierenhof.be
Overlast gaat door in samenwerking met De Studio.