Uitjes waaraan je jaren later nog met de glimlach terugdenkt? De gloednieuwe Vakantiegids Kempen staat er bol van.
Van stoere, kidsproof wandelingen tot een boho kampeerweekend. Veel wow-natuur en coole logeerplekken. Plus een heleboel hartverwarmende kleine gelukjes…
Ga met je bubbel herinneringen maken in de Kempen!

Familietrip, bijbabbelen met de zussen, huwelijksverjaardag of weekendje zonder de bengels? Kies voor de Kempen. Je beleeft er met je vertrouwde bubbel een allesbehalve doordeweekse vakantie.

Een tien voor sfeer en beleving

In de Kempen gaat alles er net dat tikkeltje spannender aan toe. Kamperen doe je in een indianentent, knusse cocon, ecovriendelijke boomhut of retro foorwagen. Je picknick start pas als je eerst een code kraakt. In de musea moet je zelf de handen uit de mouwen steken. En bij kinderwandelingen hoort één regel: vuil maken mag!
Scooter, kajak, spoorfiets of alpaca om de Kempen te verkennen? Viermaal check!
Je leert er ook opnieuw tijd uittrekken voor simpele dingen. Zoals bessen of een boeketje akkerbloemen plukken. Smullen van de lekkerste ‘boerderijsjes’. Samen bij de vuurschaal plannen smeden voor de volgende dag. Of sterren tellen vanuit je hottub.

Kempen bucketlist

Klassiekers als Lier, Kalmthoutse Heide of Kempense Meren blijven ook anno 2021 moeiteloos boeien. Met onder meer een partijtje peddelsurfen door de binnenstad, een Instagrammoment bovenop uitkijktoren De Stapper en Stoertoer, een belevingspad voor kleine durfallen.
Tegelijk kreeg de regio er nieuwe toppers bij waaronder Robotland, het Grave Ravenpad en de Kempenroute, een ‘best of’ fietstrip langs iconische landschappen.
Logeren in een boerderij, gasterij, glampingtent, kampeertoren, luxueuze B&B of toch liever dat all-in fiets- of wandelarrangement? Jij kiest! Pak je koffer en ga herinneringen maken in de Kempen.
PS: check de ‘Kempen bucketlist’ in de Vakantiegids. Om een voor een af te vinken…

Meer info: Je vraagt je Vakantiegids Kempen online aan op www.kempen.be.
 
De Vakantiegids Kempen ligt gratis voor je klaar bij de toeristische infokantoren in de Kempen.

Foto: Copyright: Toerisme Provincie Antwerpen