Cera lanceert, in samenwerking met BREEDBEELD, een oproep voor beginnende fotografen. Cera wil daarmee fotografen de kans geven om hun portfolio uit te bouwen en, tegen een vergoeding, ervaring op te doen in het fotograferen van evenementen en activiteiten.

De activiteiten zijn erg uiteenlopend; van lanceringen van door Cera ondersteunde initiatieven tot concerten, vergaderingen, activiteiten voor de vennoten, openingen van tentoonstellingen… Om je een concreter beeld te geven: in het najaar staan er o.m. concerten van Hooverphonic en Coely op het programma, een fietstocht en een veldrit. Per opdracht wordt er telkens een netto vergoeding van €100 voorzien.

Cera is één van de grootste coöperaties van België en brengt mensen, middelen en organisaties samen, bundelt krachten, neemt initiatieven en realiseert waardevolle projecten met een duidelijk doel: samen investeren in welvaart en welzijn. Kunst en amateurkunsten staan bij Cera zo al jarenlang hoog op de agenda.

Voor wie?
 
Cera mikt met deze oproep specifiek op opkomende fotografen die ervaring willen opdoen binnen event-fotografie en hun portfolio daarin willen uitbouwen, als start voor  een mogelijk (semi-) professionele loopbaan. We richten ons met de oproep dus op beginnende fotografen met ambitie, op zoek naar een opstapje in hun carrière.

Interesse?

Stuur dan een pdf met daarin een kort cv’tje met je achtergrond en een selectie van een tiental foto’s, zowel vrij werk als event-fotografie. Je kandidaat stellen kan nog t.e.m. 8 september.

Ontdek meer over de activiteiten van Cera op www.cera.coop. 

Foto: Cera