Op 28 oktober 2022 neemt de voltallige cast van Legally Blonde een trailer op, bij Basic Fit in Ekeren. Cartoon Productions mocht op deze bijzondere dag hierbij aanwezig zijn, om u een voorproefje te laten zien van deze musical.

LEGALLY BLONDE, de romantische komedie-musical, komt in februari 2023 naar de zalen! Na twee jaar coronaperikelen mag producent AuFond Producties eindelijk weer voluit gaan om deze productie klaar te stomen. De eerste lezing is achter de rug, dus is het nu reikhalzend uitkijken naar de intense repetitieperiode die eraan komt. En ze laten niets aan het toeval over. Met Basic Fit als gloednieuwe partner van deze productie, zal de conditie van de cast alvast op punt staan! Om de daad bij het woord te voegen, trekt de voltallige cast naar het Basic Fit-filiaal in Ekeren voor de opname van een unieke trailer.


Op 28 oktober zullen Helle Vanderheyden, Loes Van den Heuvel, Ivan Pecnik, Jo Hens, Line Ellegiers en vele anderen aan de slag gaan om het publiek op te warmen voor de voorstellingen van  LEGALLY BLONDE die te zien zal zijn van 10 tot 26 februari 2023 in de Stadsschouwburg Antwerpen en van 17 tot 19 maart 2023 in het Trixxo Theater Hasselt. 

Cartoon Productions kon mee aanwezig zijn samen met de hoofdcast Helle Vanderheyden, Jo Hens, Ivan Pecnik, Line Ellegiers en Loes Van den Heuvel in het  sportieve outfits bij Basic Fit Ekeren. Wij laten u hier even voelen in onze filmreportage wat het gaat worden, in aanloop van de run naar de Stadsschouwburg en Trixxo Theater.

LEGALLY BLONDE KOMT ER AAN!

Vanaf donderdag 9 februari 2023 is het zover… LEGALLY BLONDE, de musical, kleurt de Stadsschouwburg Antwerpen en het Trixxo Theater Hasselt knalroze. Elle Woods toont als geen ander dat het helemaal oké is om jezelf te zijn en vecht op haar eigen ludieke manier voor gelijkheid tussen vrouwen en mannen. Na een auditie kon Producent AuFond Producties een professionele cast van 30 acteurs, een live orkest én een chihuahua  bijeen krijgen, dit om het wachtend publiek een fantastisch avondje uit te bezorgen.

LEGALLY BLONDE vertelt het verhaal van Elle Woods (Helle Vanderheyden), een jonge studente die hopeloos verliefd is op Warner (Jo Hens) en besluit om hem overal waar ook hem te volgen. Wanneer Warner het uitmaakt om een studie Rechten te volgen, kan Elle niets anders doen dan… ook Rechten te gaan studeren! Tegen alle vooroordelen in probeert ze het te maken als advocate. Maar het is een roze goudvis in een wereld vol haaien, met Professor Callahan Ivan Pecnik als meest bloeddorstige. Gelukkig leert ze vele vrienden kennen waaronder kapster Paulette Loes Van den Heuvel, Brooke Line Ellegiers en Emmett Lars Cuynen. Bruiser een lief chihuahua hondje helpt haar over alle obstakels doorheen te komen. Een hilarische feelgood musical, mét 14-koppig live orkest en… mét een chihuaha! Manu Jacobs is de  regisseur die deze monster productie in goede lijnen zal leiden.

Tickets en info via www.aufondproducties.be of Teleticketservice (070 34 53 45; maandag tot vrijdag van 13 tot 17.30 uur).