Onze Natuur’, de film

Op 21 september 2022 verschijnt ‘Onze Natuur, De Film’ in de bioscoop. De film brengt de wilde natuur van België wondermooi in beeld. Kippenvel gegarandeerd! Een ongelooflijk straffe prestatie van de filmcrew, die gelukkig kon rekenen op de steun van Natuurpunt. 

Productiehuis Hotel Hungaria filmde drie jaar lang de prachtige natuur in ons land. Daarbij konden ze rekenen op de steun van de Natuurpunt vrijwilligers en medewerkers. Ze toonden de filmcrew waar ze de mooiste opnames konden maken van al die plant- en diersoorten en begeleidden hen op het terrein. Het eindresultaat wordt adembenemend mooi. Na de bioscoopfilm volgt er nog een zevendelige reeks op Canvas.

Onze Natuur op het grote scherm

Klaar voor je eerste kippenvelmomentje? Zet je geluid aan en bekijk de trailer hier op volledig scherm. Als natuurliefhebber is deze film een absolute ‘must-see’.

Op het witte doek komt onze natuur helemaal tot haar recht. En niet onbelangrijk: per bioscoopticket bij Kinepolis gaat er 1 euro naar de natuur, voor de versterking van het leefgebied van het vliegend hert. Dus niet twijfelen: gewoon gaan kijken met de hele familie!