In 2016 waren ze dé sensatie van Belgium’s Got Talent, dat ze uiteindelijk ook wonnen. Overal waar ze komen, lokken ze massa’s fans. Een langspeelfilm kon dan ook niet uitblijven en het geduld van de fans wordt nu beloond!
Op zaterdag 24 en zondag 25 maart kan jij Baba Yega: The Movie in avant-première komen ontdekken! Bovendien komen de Baba’s (en de cast) hun film persoonlijk aan je voorstellen!
Baba Yega komt naar Kinepolis! Kom samen met de Baba’s hun nieuwste film ‘Baba Yega: The Movie’ in avant-première ontdekken!
Op zaterdag 24 maart komen ze de film persoonlijk voor jou “in-dansen” in Kinepolis Kortrijk, Gent, Leuven & Hasselt. Op zondag 25 maart nemen ze zelfs de voltallige cast mee naar Kinepolis Antwerpen.
Wees erbij en kom zeker op tijd, want je wilt niets missen van hun spectaculaire entree…
Vijf ruimtewezens (Baba Yega) komen met hun ruimteschip in de problemen en één van hen stort neer op Aarde. Tijdens de zoektocht naar deze verloren Baba, raken de vier andere Baba’s betrokken in een strijd tegen de kwaadaardige Cordelia Zen. Samen met haar helper Grieg ontvoert Cordelia “jeugdig gespuis”, alle kinderen die ook maar een beetje ondeugend zijn.
De verloren Baba komt ondertussen in contact met Alima, een jong meisje dat recent doof geworden is, en haar broer Noah. Ook zij krijgen het aan de stok met de geheime organisatie van Cordelia.

Acteurs: Barbara Sarafian, Joke Devynck, Stefaan Degand en Baba Yega

Regie: Michael Van Ostade

Foto’s: www.kinepolis.be