Dromen je kids ook wel eens van een bestaan als superheld? Dan mogen jullie zeker de volgende editie van Family at the Movies niet missen op zondag 5 februari.
Kinepolis trakteert jullie namelijk op de avant-première van ‘De Lego Batman Film’! Maak je klaar voor een flinke portie actie en humor en beleef samen eensuperleuke voormiddag in gezelschap van een keicoole superheld!
Beleef een fantastische filmvoormiddag met de hele familie bij Kinepolis! Een topfilm in avant-première en nog veel meer…
Er liggen grote veranderingen op de loer voor Gotham City, en als LEGO® Batman de stad wil redden uit de handen van De Joker en zijn sluwe plannen, zal hij zijn waakzame rol moeten laten vallen. Batman zal dit keer moeten proberen samen te werken met anderen, en misschien, heel misschien, zal Batman dit keer leren om meer relaxed te zijn.
Will Arnett keert terug in zijn rol als de stem van LEGO® Batman, tevens bekend als Bruce Wayne. Zach Galifianakis (Muppets Most Wanted, The Hangover-films) speelt de rol van The Joker, Micheal Cera (tv-serie Arrested Development) als het weeskind Dick Grayson, Rosario Dawson (tv-serie Daredevil) als Barbara Gordon en Ralph Fiennes (Harry Potter-films) als Alfred. De regie is in handen van Chris McKay.
Programma: 10u Onthaal & animatie – 11u Start film |
Tarief: 12 euro

www.kinepolis.be