We maken ons op voor de honderdste editie van ‘Nuff Said. Dat verdient nu al een applaus. Of je kunt je applaus natuurlijk bewaren voor de helden van onze line-up.

Bugra Gedik (NL) won de jury- en publieksprijs op het Amsterdam Studenten Cabaret Festival en noemt zichzelf een ‘stadsjongen die zijn mond niet kan houden’. Zijn standup is rauw en introspectief, met een filosofisch randje.

Frank Deruytter (BE) speelde als saxofonist met de groten der aarde (Maceo Parker om er maar eentje te noemen). Nu treedt hij naar voren als frontman van zijn eigen funk-bigband. Grooves gegarandeerd.

Khadija Soussi (BE) bracht samen met andere jongeren haar verhaal op podium in ​Prikkeldraad. Nu presenteert ze haar solowerk. Benieuwd!
Zaïre Krieger ken je als vertaler van The hill we climb, het gedicht dat van Amanda Gorman een beroemdheid maakte. Met woorden, kunst en essays strijdt Krieger voor een betere en inclusieve wereld.

Thomas Smith (BE) is de comedian die het flegma en de flow van Britse standup-comedy naar Vlaanderen bracht. In het Vlaams, welteverstaan. (En met een licht Antwerps accent.)

Soe Nsuki is de immer energieke host van de avond. Huisband Lucid Lucia (voorheen BRZZVLL) zorgt voor mellow grooves, en dj BNSD voor de beats.

Vrijdag 3 december om 20u.

Foto: www.destudio.com