Op 1 april lanceert Trooper – het platform waar je gratis je verenigingen of goede doel kan steunen via online shopping – opnieuw een grote wedstrijd in samenwerking met een njam!-chef. En dat is géén aprilgrap.

Niemand minder dan Peppe Giacomazza heeft aangeboden om pasta te komen maken bij de vereniging die tussen 1 april en 30 juni 2019 het hoogste bedrag bij elkaar ‘troopt’. Dus hoe meer leden & sympathisanten in die periode hun online aankopen doen via de Trooperlink van hun favoriete vereniging of goede doel– zonder dat dit een eurocent extra kost – hoe groter de kans dat Peppe langs komt om hun vereniging te verrassen met een heus Pasta Festa.

Peppe Giacomazza: ‘Leuk dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen om verenigingen en goede doelen in Vlaanderen een extra duwtje in de rug te geven! Heel wat verenigingen hebben niet veel middelen, fijn dat zij met een initiatief als Trooper hun kas extra kunnen spijzen – en dat dan nog zonder extra geld aan de mensen te moeten vragen. Ik ben blij dat ik zo’n initiatief kan steunen door pasta te maken: dat is zo ongeveer het liefste wat ik doe. En als ik daar dan ook nog de verenigingen & goede doelen in Vlaanderen mee kan steunen is dat dubbel genieten!’

Verenigingen die nog niet aangesloten zijn bij Trooper kunnen dit volledig gratis doen via de website www.trooper.be. En op die manier dan ook kans maken op een Pasta Festa met Peppe Giacomazza!

Vorig jaar gaf topchef Roger van Damme het startschot voor de allereerste grote Trooperwedstrijd, met als inzet een grote pannenkoekenslag. Een groot succes! De ouderraad van de Basisschool Huizingen (met intussen al meer dan 4.000€ op de Trooperteller) werd de winnaar, waardoor alle schoolkinderen konden genieten van een bezoekje van Roger van Damme. Hij bakte samen met Hans Bourlon van Studio 100 maar liefst 500 pannenkoeken op de speelplaats. Met heel wat glunderende gezichten als gevolg.

Foto & video: www.studio100.be