De afdeling “Food of the World” is de gelegenheid om duizend en één verschillende smaken te ontdekken. Voortbouwend op het succes verwelkomt het concept deze zomer nieuwe producten uit Engeland, Spanje en Italië.

Deze zomer komt een selectie producten van het merk Marks and Spencer rechtstreeks uit het Verenigd Koninkrijk naar de Delhaize-supermarkten. Onder de producten van het iconische merk heeft Delhaize een typisch “Brits en Schots” assortiment geselecteerd, zoals zandkoekjes, aardbeienconfituur of “English breakfast” thee. 

Na Engeland gaan we richting Spanje met de nieuwe productlijn “El Corte Ingles”. Deze samenwerking met de Iberische winkelketen stelt Delhaize in staat om een assortiment van typische ingrediënten van het land aan te bieden: zwarte olijven, bomba-rijst, Horchata de chufa, maar ook zoete specialiteiten zoals turrón van Alicante (nougat), enz.

In het zuiden is ook Italië van de partij met maar liefst 39 authentieke producten en regionale specialiteiten. De keten Fior Fiore biedt cantucci uit Toscane, sauzen alla Norma met Siciliaanse aubergines, taralli met venkel uit Puglia, enz. Dit is een echte culinaire onderdompeling in het Middellandse Zeegebied!  

Ter herinnering, Delhaize biedt een ruim assortiment exotische producten aan, maar ook Belgische producten. 70% van haar producten is afkomstig van lokale leveranciers. Zo proef je met Delhaize gerechten van hier en elders.   

Deze nieuwe producten zijn beschikbaar in de Delhaize-supermarkten of op de website van Delhaize.be en de smartphone-toepassing van Delhaize.