Stellingbouwer Michel Van Den Brande (59) uit Temse en schlagerzanger Dennie Damaro (49) uit Wuustwezel brengen opnieuw een rasechte ambiance single op de markt. De opvolger van hun debuutsingle “Ik Breng Geen Bloemen Voor Je Mee” is getiteld “2 Glazen Bier”. Dennie schreef tekst en muziek en producer David Vervoort, vooral bekend van “Dos Cervezas”, stond opnieuw in voor de productie.  
 
Voor Michel die in de media bekendheid verwierf door het tv-programma “The Sky Is The Limit” is dit zijn tweede ervaring in de Vlaamse showbizz als zanger. Voor zijn collega Dennie Damaro is dit niet het geval, Dennie zit al meer dan 30 jaar in het vak en scoorde al enkele Vlaamse top 10 hits. Hij is naast zanger vooral liedjesschrijver, artiestenpromotor, heeft een eigen cd-label en boekingskantoor. 
Met hun eerste single “Ik Breng Geen Bloemen Voor Je Mee” scoorde ze in 2016 al een nationale meezing hit en stonden 9 weken hoog in de Vlaamse Ultratop 50. Het plan om samen nog een single op te nemen vloeide trouwens voort uit dit succes. 

Michel en Dennie zijn volkse figuren en hopen dan ook dat de coronaperiode snel afneemt zodat er weer evenementen kunnen doorgaan waarop volop gezongen en gefeest kan worden. Ondertussen steunen ze de horeca met hun nieuwe single “2 Glazen Bier”. Of deze nieuwe samenwerking een nationale nummer 1 hit gaat opleveren valt nog af te wachten maar dat er minstens nog 2 duetten van Michel Van Den Brande & Dennie Damaro gaan volgen kunnen we alvast verklappen.   
 
De single “2 Glazen Bier” is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar en wordt ondersteund door een professionele videoclip.  
 
Titel: 2 Glazen Bier
Uitvoerders: Michel Van Den Brande & Dennie Damaro
Tekst & Muziek: D. Damaro
Productie: D. Vervoort
Label: Damaro DAM 2020007 (Fysiek) – Damaro DAM 2020007-0 (Digitaal)
Distributie: CNR Records nv
Info: denniedamaroproducties@skynet.be – 0497/333.111 (Ludo Lauwrys)