31 oktober werd de nieuwste Expeditie geopend! In Sint-Maria-Aalter is Domein Menas van de Broeders van Liefde gekend om zijn rust, verstilling en verdieping. Test tijdens Expeditie Menas uit of je wel goed in balans bent. Maak het even stil en zoek uit welke boom bij jou past. Wat voel je met je blote voeten? Ben jij een talent in het maken van waterschilderijen? Hoog tijd om deze bijzondere Expeditie te ontdekken! In totaal zijn er nu al 4 expedities geopend. 

In Sint-Maria-Aalter is Domein Menas van de Broeders van Liefde gekend om zijn rust, verstilling en verdieping. Test tijdens Expeditie Menas uit of je wel goed in balans bent. Maak het even stil en zoek uit welke boom bij jou past. Wat voel je met je blote voeten? Trek een gekke bek in de waterspiegel! Ga samen op pad om deze bijzondere Expeditie te beleven!

Startpunt
Domein Menas, Blekkervijverstraat,
9880 Maria-Aalter
2,2 km (bewegwijzerd)
Parkeer op het domein en start bij de parking. Volg de lichtgroene stiertjes doorheen het domein.

Tip: Hou het veilig en respecteer de lokale veiligheidsmaatregelen in het kader van Covid19. Is het er te druk? Keer een andere keer terug of verken een andere expeditie.

Toegankelijkheid
Ben je niet mobiel of minder mobiel, dan kan je binnenkort een beroep doen op de Expeditie Joëlette! Dit is een éénwielige draagstoel met een trekker vooraan en een duwer achteraan zodat jij met hulp van je gezelschap de Expeditie toch volledig kan ontdekken. Meer info over reservatie en voorwaarden volgt.
 
Onderweg
De Expeditie bedraagt 2,2km en is bewegwijzerd met houten palen en een groen stiertje dat de weg wijst. Vanaf de balansmeter aan de start volg je de pijlen op de paaltjes. Je krijgt er ook opdrachtjes om uit te voeren. Wil je meer weten over het stiertje, dat de mascotte van het Landschapspark is?

Www.brugseommeland.be