De door de overheid recent genomen maatregelen in de strijd tegen de verspreiding van Covid-19 waren helaas opnieuw nefast voor bezoekers, beoefenaars en organisatoren van culturele evenementen. De zaalshow Alex Agnew – Be Careful What You Wish For werd daarom eerder al verplaatst naar de Kinepolis bioscopen.
Maar nu ook de bioscopen opnieuw de deuren moesten sluiten, kreeg Alex Agnew via online en mail veel vragen wanneer de DVD ervan zou uitkomen.

Nu én de herneming van 70 extra zaalshows in Vlaamse en NL theaters én de Kinepolis vertoningen werden geannuleerd en de show niet meer live hernomen zal worden, is hij vanaf vandaag verkrijgbaar: de DVD Alex Agnew – Be Careful What You Wish For

Verkrijgbaar in je favoriete (web)winkel of op www.alexagnew.be

In mei 2019 ging Alex Agnew in het Antwerpse Sportpaleis in première met z’n nieuwe comedyshow Be Careful What You Wish For. Met de gelijknamige theatertour trok hij daarna voor minstens 150 shows langs VL en NL theaterzalen. 
Maar op 12 maart 2020 stond de wereld plots stil. Ook theaters werden gesloten.
De beperkte publiekscapaciteit noopt zalen, organisatoren, gezelschappen en artiesten om shows te annuleren wegens niet rendabel te organiseren. 

De coronacrisis en de bijbehorende maatregelen die de verdere verspreiding van het virus onmogelijk moeten maken, zorgen ervoor dat niet alleen artiesten hun publiek moeten missen, maar het publiek geraakt door de sluiting van theaters en bioscopen ook niet meer bij zijn favoriete artiesten. De vroegtijdige release van deze dvd zorgt er alvast voor dat de de aankomende feestdagen met veel humor kunnen worden ingezet.