Creëer groot, kleiner met dit jongste lid van de Polaroid familie: de Polaroid Go. Direct-klaar camera’s worden verondersteld leuk te zijn, maar omdat ze relatief groot zijn, moet je meestal vooruit plannen als je er ééntje meeneemt. De Polaroid Go is zondermeer de kleinste analoge direct-klaar camera ter wereld, met een lengte van slechts 10,5 cm, een breedte van 8,4 cm en een hoogte van 6,1 cm.

De bediening is heel eenvoudig, met de flitser- en ontspanknop aan de bovenkant en de zoeker en aan/uit-knop aan de achterkant. Door de flitserknop twee keer in te drukken activeer je de dubbele belichting en door de knop ingedrukt te houden activeer je de zelfontspanner. Ondanks zijn compacte formaat heeft de camera alles wat je je kunt wensen van een klassieke direct-klaar camera.

De Polaroid Go biedt iedereen, van klein tot groot en jong tot oud, een wereld aan nieuwe creatieve mogelijkheden. De Polaroid Go bevat een speciaal ontworpen selfie spiegel, zelfontspanner, dynamische flitser, dubbele belichting optie en in de verpakking zit een setje toffe mini stickers. The sky’s the limit, niet de grootte.

Foto: www.grobet.be