In ‘De Zomertafel’ bereiden de chefs samen zomerse shared food gerechten. Elke chef legt zijn eigen accent en samen pakken ze uit met zomerse slaatjes, BBQ-gerechten &side dishes; zo toveren ze de ultieme summer food op ‘De Zomertafel’!

De gasten schuiven aan tafel en genieten van een rijkelijk assortiment lekkere en haalbare gerechten, die je nu al doen dromen van zwoele zomerdagen met je vrienden. De chemie tussen de twee chefs maakt het sfeervolle plaatje helemaal af! 

Deze verrassende duo’s inspireren je met hun zomerse gerechten: 
Bart Desmidt & Jeroen De Pauw
Peppe Giacomazza & Dagny Ros Asmundsdottir
Jan Buytaert & Johan Segers
Steffi Vertriest & Roger van Damme
Dominique Persoone & nieuwe njam!-chef Lore Moerman (foto)
Jeroen De Pauw & Dagny Ros Asmundsdottir
De Zomertafel, nieuw op njam! vanaf 15 juni
Elke zaterdag een nieuwe aflevering om 11u00,17u00 en 22u00

Lore Moerman maakt debuut als nieuwe njam!-chef 

De njam!-kijkers maken in ‘De Zomertafel’ kennis met een gloednieuwe njam!-chef: Lore Moerman. De chef en eigenares van het Gentse restaurant Bodo zal vanaf nu haar kookkunsten ook delen op njam! het kookkanaal.

Over Lore 
Lore Moerman (°1985) is eigenares en chef van Bodo, het enige Bib Gourmand-restaurant in Gent. Als student kluste Lore bij in de horeca en daar kreeg ze de culinaire smaak te pakken. Zo ging ze aan de slag bij o.a. Wout Bru en in Auberge Du Pêcheur in Sint-Martens-Latem. Met die ervaringen onder de arm waagde ze in april 2015 de grote sprong. Aan het water in Gent opende Bodo de deuren, een Franse bistro met een Scandinavische feel. Daar laat Lore haar hart spreken. Je geniet er van een eigentijdse keuken met invloeden uit alle windstreken. 

Foto’s & video: www.studio100.be