Nieuw Mad Goat Internationaal Comedy Festival – eerste indrukwekkende lading namen belooft heel wat moois:
met o.a. Bart Cannaerts, William Boeva, Paul Merton (UK), Reginald D. Hunter (US), Johan Petit, Jens Dendoncker, Lukas Lelie, …

Stad Antwerpen, Arenberg, DE Studio, Pretpraters en LiveComedy.be slaan de handen in elkaar en organiseren Mad Goat: een nieuw tweedaags internationaal comedyfestival op vrij. 27 en zat. 28 september dat comedy eindelijk het tweedaagse podium geeft dat het verdient.

Verspreid over de zalen van Arenberg en DE Studio in Antwerpen, kan je kiezen uit een overweldigend aanbod comedy dat de diversiteit van de stad weergeeft. In totaal verwelkomen we 45 acts, waarvan we hieronder graag de eerste voorstellen.

Tickets zijn onmiddellijk beschikbaar en geldig als dag- of weekendpassen:
Dagpas: €28,00 – voor alle shows die dag, je exacte parcours bepaal je zelf.
Met een extra fee van €4,00 heb je gegarandeerd plaats voor de headliners in de Grote zaal van Arenberg (gelimiteerd aantal beschikbaar).
Weekendpas: €55,00 – voor alle shows het weekend, je exacte parcours bepaal je zelf. Inclusief gegarandeerde plaats voor de headliners.

Cannaerts’ gloednieuwe solovoorstelling “We moeten nog eens afspreken” gaat de dag ervoor nog in première, en kan je dus ook op vrij. 27 september om 20:15u in de Grote zaal van Arenberg aan het werk zien om het Mad Goat Festival meteen goed te beginnen.

Engelstalige topnaam die de affiche nu al siert: Paul Merton & The Impro Chums (UK). Een unieke kans om een van de absolute wereldtop improvisatiespelers en gevolg live aan het werk te zien! Op zat. 28 september om 18:45u in de Grote zaal van Arenberg.

Mad Goat Line-Up: Humo’s Comedy Cup Laureates. Ondertussen een eeuwenoude Arenbergse traditie: de tweejaarlijkse strijd om Humo’s Comedy Cup. We nodigen dan ook graag de laatste 4 winnaars uit voor een unieke line-up: MC Jens Dendoncker leidt alles in goede banen en William Boeva, Lukas Lelie en Amelie Albrecht treden aan.
Op zat. 28 september om 20:15u in de Grote zaal van Arenberg.

Of ontdek nieuw aanstormend talent in de line-up van Antwerpen Lacht met bijvoorbeeld Daveson Ignatia, Domien Vloeberghs, La Hager, Nira Tal & Wim Janssens. Opgelet: hier spelen enkele comedians in het Engels. Op vrijdag 27 september om 20:30u in de Kleine zaal van Arenberg. 

Foto’s: www.livecomedy.be