Beste Connections reiziger, 

Jij houdt van comfortabel en onafhankelijk reizen en op een intense manier een aardig stukje van de wereld zien. Maar dat wil je de dag van vandaag wel op een veilige manier doen. Check! 
 
Onder het motto ‘On the Road Again’ en in samenwerking met Ford krijg jij het stuur van een prachtige en uiterst complete Ford Nugget L2 in handen. Het paradepaardje en het ruimste model van Ford op de markt. Deze state of the art en splinternieuwe campervan met hefdak rolt momenteel van de band en is binnenkort klaar om samen met jou een flink stuk van Europa te ontdekken.

Een prachtige vloot campervans, super compleet uitgerust
Bij ons geen huurwagens, maar een vloot campervans onder eigen beheer. ‘The Campanion’ wordt ongetwijfeld jouw favoriete reisgezel komende zomer en in het najaar. Reken op eindeloos rijplezier, een comfortabele keuken, een toilet, douche, slaapplaats voor 4 personen en nog heel wat meer snufjes. We voorzien trouwens ook nog heel wat gratis extra’s. Denk maar aan een Thule fietsenrek, een zijluifel, een lakenset en zelfs een compleet servies. Hadden we al gezegd dat jij zorgeloos op pad vertrekt? 
 
Was het dat? Nee hoor, we doen er nog een Dolce Gusto koffiezet bij, inclusief een set capsules. We willen niet dat jij en je gezin maar iets tekort komen.

Nog wat extra zekerheid? 350 km per dag is inbegrepen, je pareltje is omnium verzekerd en de franchise bedraagt slechts € 700. 

Het spreekt voor zich dat onze travel companions samen met jou met plezier een reisroute op jouw maat uitwerken. Zo ontdek je ongetwijfeld de mooiste streken van Europa. 

Zit je nog ‘in je zetel’? Vergelijk ons aanbod dan gerust eens met andere opties op de markt. Completer en voordeliger vind je niet!

Foto’s: www.connections.be