Voor het 33e jaar op rij organiseren wij beurzen in het Belfort in Brugge. Dit jaar vindt in de mooiste stad van België een exclusieve internationale vierdaags poppen en teddyberenfestival plaats. Er komen dagelijks tienduizenden bezoekers naar Brugge om rond te kijken in deze prachtige historische stad! De sfeer in Brugge (ook wel klein Venetië genoemd) en de prachtige hal op de begane grond van het Belfort geven je een onmiskenbaar gevoel van nostalgie. 

Dit jaarlijks terugkomend festival bestaat uit twee beurzen als volgt ingedeeld: donderdag 22 en vrijdag 23 augustus gaan we onze bezoekers verrassen met een exclusieve poppenbeurs waar zowel antieke, oude en hedendaagse poppen waaronder ook Reborn babypoppen en handgemaakte poppen worden verkocht. 
 
Verzamel je antieke en/of oude poppen? De beurs in Brugge staat wereldwijd bekend om het prachtige aanbod! Al 32 jaar komen verzamelaars van heinde en verre naar Brugge om een bijzondere pop toe te voegen aan zijn of haar verzameling. Ook dit jaar zijn er weer veel antiekstands te bewonderen die naast het aantrekkelijke assortiment poppen ook veel accessoires, kleding en antieke miniaturen verkopen. 
 
Zaterdag 24 en zondag 25 augustus maken de poppen plaats voor een internationale teddyberenbeurs ‘Teddy Bears & More’! 

Maak je zelf graag teddyberen of lijkt het je leuk om dat te gaan doen; er zijn diverse stands die alle denkbare materialen te koop aanbieden zoals patronen, prachtige mohair stoffen, glazen en kunststof berenogen, berenschijven, naalden, diverse soorten vulling, etc.  Openingstijden poppenbeurs: Donderdag 22 augustus van 10.00 tot 17.00 uur, vrijdag 23 augustus van 10.00 tot 16.00 uur. Openingstijden ‘Teddy Bears & More’: zaterdag 24 augustus van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 25 augustus van 11.00 tot 18.00 uur. De entreeprijs per beursdag is voor volwassenen is € 8,- en 65+ €  7,- p.p. kinderen tot 12 jaar gratis onder begeleiding. Voor nieuwsbriefabonnees met de bon uit deze nieuwsbrief (zie bijlage) is de entreeprijs € 6,- p.p. per dag en voor een 2 /3 of 4 daags ticket betaal je slechts € 10,- p.p. Online tickets met korting vind je op de website: www.niesjewolters.nl

Foto: Prachtige antieke pop van Jumeau uit de collectie van Ruth Jacobs (www.niesjewolters.nl).