Ok, barkoud was het niet de voorbije dagen, maar die druilerige dagen ben jij toch ook beu? Tijd om naar iets fenomenaals uit te kijken, toch? Wel, bekijk deze deal naar New York, verheug je al op de zomer en boek jouw 7-daagse trip vanaf € 999! 

Waar jij komende zomer warm van wordt? Wel na je rechtstreekse vlucht ligt The Big Apple aan je voeten. Niet alleen geniet je er van het zonnetje, Central Park en de talrijke evenementen die er worden georganiseerd, we sturen je ook op pad met de gidsen van BENY en voorzien twee uur fietsverhuur. In geen tijd tover je jezelf om tot een rasechte New Yorker. Kijk je ogen uit op Times Square, duik het MOMA in en/of verken het hippe Brooklyn. De keuze is aan jou en jammer genoeg zul je keuzes moeten maken. New York is veel te groot om op een week te verkennen, maar laat het alvast een voorbode zijn voor je volgende trip naar the city that never sleeps. Over slapen gesproken: je kiest tussen de evergreen Belvedere of het hippe 50 Bowery. Alle twee goed gelegen, beide een garantie op de perfecte nachtrust. Zo bruis je van energie om deze metropool te veroveren. 

Ontdek de volledige deal online en boek een fantastische week. It’s up to you! 

BENY WANDELING (inbegrepen)
Become a New Yorker wandeling

Come as a Traveller, go as a New Yorker brengt je langs de belangrijkste hotspots in hartje Manhattan, ideaal voor een eerste kennismaking (wo + za). From Shopster to Mobster toont je verborgen schatten van Soho en China Town (do). De From Hipster to Yuppie tour brengt je van Williamsburg, de meest trendy wijk van Brooklyn, tot het financiële mierennest Wall Street (di + vr). From Old Warehouses to New Penthouses brengt je van Meatpacking district via the High Line tot het gloednieuwe Hudson Yards. Boek dus gerust een wandeling bij!

Foto’s: www.connections.be