In Central Park heerst een uitgelaten sfeer, iedereen loopt er goedgemutst bij en ook Patrick en zijn team van BENY staan gebruind voor je klaar: New York is altijd hemels, maar in de zomer nog net dat tikkeltje meer!

Deze zomer struin jij over de High Line, shop je je designer stuks bij elkaar en pik je het ene event na het andere mee. New York in de zomer dat is genieten en de batterijen helemaal opladen. Wedden dat de rooftops bij valavond je favoriete hotspot zijn?
​​​​​​​
Vanaf amper € 1.179 pp breng jij een weekje – al dan niet met de kids* – door in The Big Apple. Als dat geen Big Deal is, dan weten we het ook niet meer. Zeker als je hieronder ook nog even checkt, wat er allemaal inbegrepen is.

*Delen je 2 kids (2-16) de kamer met jullie? Dan vertrek je al vanaf € 1.039 pp!

Een kleurtje pakken op een rooftop, heerlijk shoppen, kortom: genieten. Tijdens deze summer break is New York jouw speeltuin. Verken de metropool op eigen tempo en laat je verbazen. Wij doen er nog een wandeling met de Belgische gidsen van BENY en 2 uur een fiets bovenop. Ideaal om de stad op een snelle manier te doorgronden. Ook qua hotels heb je keuze zat: kies voor het hippe 50 Bowery hotel, zwicht voor de charme van Hotel Belvedere of kom thuis in het gezellige Gild Hall hotel. Eén ding staat vast: jouw zomer kan niet meer stuk!

Inbegrepen: Rechtstreekse vlucht Brussel-New York, transfer van de luchthaven naar je hotel h/t, 5 nachten hotel, dagelijks ontbijt (enkel inbegrepen bij Belvedere), op stap met een Belgische gids van BENY, 2u fietshuur.

Foto’s: www.connections.be