In heel Vlaanderen kan je op 25 maart 2017 deelnemen aan de Nacht van de Steenuil. Zin om het dapperste uiltje van Vlaanderen te ontdekken?
Op de Nacht van de Steenuil maak je kennis met het kleinste en sympathiekste uiltje van Vlaanderen. Deze rakker met knalgele ogen heeft een voorliefde voor holle knotwilgen als broedplaats en wordt actief in de vooravond. Dit en nog vele andere zaken beleef je op de Nacht van de Steenuil.
Waar kan je deelnemen aan de Nacht van de Steenuil?
De Nacht van de Steenuil wordt gecoördineerd door de Steenuilenwerkgroep in samenwerking met lokale natuurpuntafdelingen en werkgroepen.
Info voor de organisatoren
Organiseert jouw afdeling, kern of werkgroep ook een Nacht van de Steenuil? Voer ze in op de activiteitendatabank met ‘Nacht van de Steenuil’ als titel en voeg de tag Nacht van de Steenuil toe. Zo komt jouw activiteit in het overzicht hierboven.
Een geslaagde combi is een Powerpoint-intro, gevolgd door een wandeling. Hieronder vind je een dergelijke powerpoint, vrij te gebruiken.
Je wil zo’n activiteit wel organiseren maar je hebt geen gids? Laat het ons weten via steenuilen@natuurpunt.be en we zoeken jou een steenuilgids.
Www.natuurpunt.be