Ben jij klaar voor Montreal, de 2de grootste stad van Canada? Geniet van het uitzicht op Mount Royal, laat je culinair verwennen op één van de vele marktjes en bekijk vol bewondering de Notre-Dame. Hadden we trouwens de geweldige festivals al vermeld? Maar daar stopt je avontuur niet want met de huurwagen of trein zet je vervolgens koers naar Quebec. Onderweg kijk je je ogen uit, de Canadese natuur is verbluffend. De oude binnenstad, de stadsomwallingen, het parlement en heel veel ander leuks: Quebec verveelt geen moment. Wij doen er trouwens nog een heuse cruise op de St. Lawrence River bovenop. Genieten geblazen! 
​​​​​​​
Bijna overtuigd? Vanaf € 949 pik jij deze droomtrip mee. Net het duwtje in de rug dat je nog nodig had!

Met een directe vlucht met Air Transat kom je aan in Montreal. 3 dagen lang verken je deze fantastische stad om vervolgens met de huurwagen of trein koers te zetten richting Quebec. 6 nachten slaap je in fijne hotels, terwijl je overdag Canada door en door beleeft. Een cruise op de St. Lawrence River is inbegrepen.

Inbegrepen: Directe vluchten (h/t) Air Transat, 6 nachten verblijf, excursie vanuit Quebec stad), huurwagen type intermediate 7×24 uur.​​

Afreizen mogelijk in mei, juni, september en oktober. Geen zin om te rijden, dan kan je de verplaatsing tussen Montreal en Quebec met de trein maken (+€50 pp)

Foto’s: www.connections.be