Vanaf dit weekend wordt Mini-Europa drie zaterdagen vanaf zonsondergang ondergedompeld in een sprookjesachtige sfeer die gecreëerd wordt door duizend en één lichtjes. De gevels en tuinen van het Brusselse miniatuurpark lichten op in de nacht, wat zorgt voor een fascinerend schaduwspel waarbij je plots details ziet van de maquettes die je daarvoor nog nooit had opgemerkt. Rond 22u30 vormt een muzikaal vuurwerk het hoogtepunt van de avond!
Het miniatuurpark organiseert opnieuw een klank- en lichtfestival waarbij het op zaterdag vanaf zonsondergang – dankzij duizend-en-één lichtjes – tot middernacht wordt ondergedompeld in een sprookjesachtige sfeer.
Een fascinerend schaduw- en lichtspel zorgt ervoor dat de details van de bekendste Europese gebouwen en monumenten nog imposanter worden. Dit spektakel lijkt zo uit een sprookje te komen en de magische sfeer zal indruk maken op jong en oud.
Mini-Europa pakt al voor de 23ste keer uit met dit lichtfestival dat je zal meenemen op een magische reis doorheen Europa. Een spetterend vuurwerk van zo’n vijftien minuten lang vormt vanaf 22u30 de apotheose van de avond. Voor de muzikale omlijsting werd gekozen voor nummers als ‘A sky full of stars’ van Coldplay, Imagine van John Lennon, ‘Rock around the clock’ van Bill Hayley, ‘Blame’ van Calvin Harris en ‘Jubel’ van Klinglande.
Dit vuurwerk wordt een echt feest voor zowel oren als ogen, waar je bovendien niks extra voor moet betalen: de normale toegangsprijzen blijven gelden.
Praktische informatie:
Brupark, 1020 Brussel (Laken)
Infoline: 02 478 05 50 – Tel. 02 474 13 13  – E-mail: info@minieurope.eu
Tarieven Mini-Europa: volwassenen € 15,3 / kinderen € 11,4 – speciale groepstarieven.