Gisterenavond communiceerde De Vlaamse regering extra Covid-maatregelen. Om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken, annuleert hetpaleis met pijn in het hart alle voorstellingen vanaf 29 oktober, voorlopig tot en met 22 november. Dat betekent concreet dat de publieke voorstellingen KIER , Dounia B. en Pleasant Island niet kunnen doorgaan.

De wekelijkse workshops van dekapers voor 12+ worden voorlopig geschrapt, de vakantieworkshop Familie Grrr en dekapers voor -12 gaan wél nog door. Nelsons Dansworkshop krijgt een online alternatief. 

Wie tickets bestelde voor een van de geannuleerde voorstellingen, ontvangt een mail. Je tickets worden volledig terugbetaald, op het rekeningnummer waarmee je het ticket boekte. Wil je het bedrag van je tickets graag doneren aan de getroffen kunstenaars, dan is dat natuurlijk heel welkom. Wij zorgen ervoor dat je steun bij de acteurs en gezelschappen terechtkomt.

Dit virus overwinnen, dat doen we samen. We wensen jullie veel warmte, kracht en moed in deze voor iedereen moeilijke periode. We kijken uit naar betere tijden waarin we jullie weer vol enthousiasme kunnen verwelkomen in hetpaleis.

#samentegencorona

Foto: www.hetpaleis.be