De Koningin Elisabethwedstrijd zorgt elk jaar voor spanning bij uitvoerders en luisteraars en de editie voor viool in 2019 vormt zeker geen uitzondering. Drie laureaten staan na de wedstrijd in de Koningin Elisabethzaal met het Antwerp Symphony Orchestra. A-kaarthouders krijgen op vertoon van hun kaart een korting van 20% op hun ticket.

Het beste van de Koningin Elisabethwedstrijd in de Elisabethzaal: 3 redenen om naar de laureatenconcerten te komen
1. Geen lotje trek om de speelvolgorde te bepalen, geen hedendaags werk dat op enkele dagen moet worden ingestudeerd en geen veelkoppige jury die elke passage op fouten scant. Vaarwel wedstrijdstress, welkom concertplezier! Beleef de laureaten op het toppunt van hun kunnen nadat ze het wedstrijdjuk van zich hebben afgeworpen.
2. 3 voor de prijs van 1: waar je anders één topsolist aan het werk kan zien tijdens een regulier concert, krijg je nu drie viooltalenten op het podium. De verbazing van de ene is nog niet weggeëbd of de volgende dient zich aan. Voor een keer mag het ietsje meer zijn…
3. En dan is er nog de muziek. Tijdens de wedstrijd wordt met de grootste meesterwerken geknokt voor een plaats op het podium, en ook tijdens de laureatenconcerten zijn de beroemdste vioolconcerto’s te horen. En dat in de heerlijke akoestiek van de Koningin Elisabethzaal en met de graag geziene gastdirigent Martyn Brabbins.

Met je A-kaart
A-kaarthouders krijgen 20% korting op de aankoop van tickets voor dit concert, geldig in alle rangen. Tickets aan dit voordeeltarief zijn online te koop met de promocode ‘LaureatenA-kaart’. Per A-kaart heb je recht op 1 voordeelticket. 

Meer info
Laureatenconcert
vrij 7/6 om 20 uur, deuren open om 19 uur
Koningin Elisabethzaal, Antwerpen
www.antwerpsymphonyorchestra.be

Foto: www.antwerpen.be