Zoals je wellicht weet steunen we tennisster Elise Mertens al een tijdje in haar opmars naar de absolute top. Ondertussen baant ze zich een weg naar de finale op Wimbledon, maar binnenkort staat ook de US Open op het programma. Aangezien we al jaren kind aan huis zijn in New York en Elise er haar opwachting maakt, mogen we daar simpelweg niet ontbreken. 

Op 26 en 27 augustus trek jij als tennisfan naar de US open, pikt er een aantal  wedstrijden mee vanop je gegarandeerde zitje in het Arthur Ashe Stadium of je geniet van je vrije toegang tot de andere courts. Als klap op de vuurpijl doen we bovenop deze 2 dagen toptennis nog een Meet & Greet met Elise Mertens. Grijp je racket, vergeet je Belgische vlag niet en schreeuw Elise mee naar de volgende ronde. Wij zijn er alvast klaar voor. Game, Set, Match! 

Klaar voor toptennis? Wij zorgen voor een rechtstreekse vlucht en 2 dagen (26 en 27 augustus) dagtoegang tot de US Open. Verder zorgen we voor een Meet & Greet met Elise Mertens en heb je nog enkele dagen om The Big Apple te verkennen. Je verblijft 5 nachten in het hippe 50 Bowery **** hotel. Ga je met de kids? Je kan ook in een 4 persoonskamer verblijven in hotel Belvedere aan een familieprijsje! Een onweerstaanbare deal voor elke tennisfan. 

Inclusief: Rechtstreekse vlucht h/t, 23kg bagage, 5 overnachtingen in hotel 50 Bowery ****, 2 dagsessies met gereserveerde zitplaats (Promenade level) in het Arthur Ashe Stadium + First-come, first-served toegang tot Louis Armstrong Stadium, the Grandstand en alle oefenvelden + Meet & Greet met Elise Mertens. 

Foto’s: www.connections.be