Half augustus, de Wetstraat lijkt verlaten, onze economie draait op een lager tempo, België lijkt wel in vakantiemodus. Dit is zonder Simone gerekend. Simone is en blijft actief, creatief, fit en gezond.
Meer nog, Simone a soif!
Simone a Soif! is een nieuw biologisch-artisanaal én Belgisch drankje, dat ook uniek is: een hydrolade.100% natuurlijk en biologisch drank op basis van water, dampen van planten (hydrolaat genaamd) en lokaal gekweekte en geoogste groenten en fruit.

Simone a soif! is de enige onderneming die hydrolaten gebruikt in de samenstelling van haar dranken. Deze hydrolaten worden verkregen tijdens de distillatie van aromatische planten na scheiding van de etherische olie. Etherische oliën worden meer en meer gebruikt maar hydrolaten blijven weinig gekend. Tot vandaag voornamelijk gebruikt in cosmetica, openen hydrolaten een nieuw spectrum van innovatie aan het kruispunt tussen de culinaire- en parfumerie wereld. Hun kenmerken zijn complementair met die van de etherische oliën en bevatten de levenskracht van de plant. Strobloem is onder anderen aanbevolen om de bloedbaan te verbeteren.
Over Simone a Soif!
Simone a Soif!, opgestart in maart in 2016, is een Brusselse startup die innoveert in de markt van de dranken. Inderdaad, ze bieden dranken aan op basis van versgeperste groenten en fruit, water en stoom van planten (ook hydrolaten genoemd). De producties zijn seizoensgebonden, artisanaal en biologisch gecertifieerd (Certisys). Geen suiker, conserveermiddel, noch aromas. Simone a Soif! is 100% natuurlijk. Het uitzonderlijk lage suikergehalte natuurlijk aanwezig in de dranken maakt van Simone a Soif! een van de minst gesuikerde dranken op de markt.

Fruits, Plants & No Bullshit!

Accueil


https://www.facebook.com/simoneasoif/
https://www.instagram.com/simoneasoif/