Ochtendstond heeft goud in de mond. Er gaat dan ook niets boven een heerlijk ontbijt om de dag goed mee te beginnen. McDonald’s België verwelkomt zijn klanten ook ’s morgens en biedt hen een uitgebreid ontbijtgamma aan. Vijf heerlijke en gevarieerde menu’s: voor elk wat wils!
Verrukkelijke menu’s aan een zacht prijsje
Heb je het liever zoet of zout? Het McMorning gamma van McDo bestaat uit 5 verschillende menu’s die stuk voor stuk overheerlijk zijn:
French Breakfast: koffie of thee + een croissant of chocoladebroodje (aanbevolen prijs: €1,95)
Belgian Breakfast: koffie of thee + een pistolet met Nutella of confituur (aanbevolen prijs: €2,45)
Belgian Breakfast: koffie of thee + een pistolet met ham of kaas (aanbevolen prijs: €2,95)
English Breakfast: koffie of thee + Bacon McMuffin & Egg (aanbevolen prijs: €3,95)
American Breakfast: koffie of thee + 3 pancakes met maple syrup (aanbevolen prijs: €3,95)
Deluxe Breakfast: koffie of thee + Tropicana + 3 sneetjes bacon + roerei  + McMuffin + Hash Brown (aanbevolen prijs: €5,45)
Grote en kleine honger? De gasten kunnen ook kiezen voor een ontbijt à la carte en zelf hun menu samenstellen naargelang waar ze op dat moment zin in hebben. De yoghurt-liefhebbers hebben daarbij ook de keuze uit een Cruesli Yoghurt of een Cruesli Yoghurt met fruitsla.
McDo wil alle foodlovers vanaf het ontbijt al verwennen door een gevarieerd gamma aan zoute en zoete lekkernijen aan te bieden, vergezeld van een (h)eerlijke Segafredo koffie. Deze 100% Arabica vers gemalen Segafredo koffie is namelijk geproduceerd in een “Rainforest Alliance” gecertificeerde koffieboerderij. Het McMorning gamma is beschikbaar in de deelnemende Belgische restaurants. Voor de volledige lijst van deze deelnemende Belgische restaurants kan u terecht op www.mcdonalds.be.