Volg het titanengevecht tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor in Las Vegas live op groot scherm bij Kinepolis! Beleef het gevecht van het jaar in alle intensiteit en comfort vanop de eerste rij.

Bezoekers ontvangen een voucher voor één maand gratis proefabonnement t.w.v. 8 euro op het streaming platform van Eleven Sports.

Dit evenement gaat door tijdens de nacht van zaterdag 26/8 op zondag 27/8. Start vertoning (voorprogramma en overige gevechten) om 3:00, vermoedelijke startuur gevecht Mayweather en McGregor rond 5:00.
Levende legende Floyd ‘Money’ Mayweather (40) komt op 26 augustus terug uit bokspensioen voor de kamp van het jaar tegen kooivechter Conor McGregor (28). De ongeslagen Mayweather is torenhoog favoriet tegen meervoudig UFC-kampioen McGregor, die voor het eerst in zijn leven aan een échte bokswedstrijd zal deelnemen. McGregor is weliswaar de eerste man ooit die er in geslaagd is om in twee verschillende gewichtsklassen kampioen te worden in de populaire UFC, de grootste MMA-organisatie ter wereld.
Duur: 60 minuten

www.kinepolis.be