Op maandag 9 september vindt de 6de editie vanRiesling, Pinot & Co. plaats in het vertrouwde kader van het Van der Valk Hotel Brussels Airport. 

Waarom je deze datum alvast met stip kan noteren? Omdat dit een niet te missen evenement is voor elke professional die van Duitse wijn houdt. We zorgen voor een boeiend programma, met een leerrijkemasterclass van 10.30 tot 12.00u: 

Het verouderingspotentieel van Duitse Wijn 
Lars Daniëls MV – PersWijn, en sinds dit jaar Riesling Fellow 
Tijdens verschillende proefflights kan je zelf vaststellen waarom Duitse wijn zo mooi kan rijpen. 

De aansluitende lunch is het perfecte moment om met collega’s bij te praten en vormt de ideale overgang naar het middagprogramma. 

Van 13u30 tot 18.00 uur stellen 27 Duitse wijnproducenten en importeurs hun gamma aan het Belgische vakpubliek voor. Het moment om de heersende trends in het Duitse wijnlandschap al proevend te ontdekken. 

Voor de masterclass kan je je reeds inschrijven via www.primal.be  
De plaatsen hiervoor zijn gegeerd en gelimiteerd. Reserveer daarom nu alvast je plaats! Deelname hieraan is gratis en enkel vakpubliek is toegelaten. 

Foto: www.primal.be