Mad Goat is back! Het comedy festival is dit jaar volledig digitaal te bekijken op het virtueel platform SPOTLIGHT van Arenberg. Het festival is meer dan alleen maar comedy. Er is ook plaats voor nieuw talent, woordkunst en muziek. Alles is mogelijk! 

Comedian Jan Jaap van der Wal is van de partij als presentator om alles in goede banen te leiden. 

Wist je dat het festival helemaal gratis is? 
Bekijk van 4 tot en met 7 maart alle shows gratis op spotlight.arenberg.be. 

VIP-pakket
Wil je toch iets extra? Voor 10 euro per persoon levert Arenberg een assortiment dranken en hapjes voor de start van de voorstellingen. Ook krijg je toegang tot de online vertoning van de satireshow Kcalb (in samenwerking met Utrecht International Comedy Festival). 

5 straffe concepten

Naast het digitale luik komt Mad Goat ook naar jou! Op deze manier wil Arenberg graag een steentje bijdragen aan een warmere wereld. De Extra Muros-projecten zijn 5 straffe concepten waarbij Mad Goat zelf naar het publiek gaat.

Op vrijdag 5 maart is er Comedy Class waarbij Arbi El Ayachi en Latif Ait Ahmed de lessen bij het Onthaalonderwijs voor anderstalige kinderen (OKAN) gaan onderbreken om samen te gieren en te brullen.

Zaterdag 6 maart is er een workshop graffiti voor drie uitverkoren jongeren. Tijdens Spray&Play transformeren de jongeren de muur van de bovenfoyer van Arenberg met bekende street-artist 2Dirty.

Tijdens Comedy Centraal op 6 maart nemen Nigel Williams, Sergej Lopouchanski en Erhan Demirci Radio Centraal over van 14u tot 16u.

Van 6 tot en met 7 maart worden de shows van Mad Goat integraal uitgezonden in de Antwerpse Ziekenhuizen van ZNA en UZA. Een Comedy Cure voor het zorgpersoneel en de patiënten.

Vogelliefhebber? Comedian Begijn Le Bleu ontdekt op 6 en 7 maart in zijn podcast Fwiet! Fwiet! dat de natuur ook in de stad Antwerpen springlevend is. 

Foto: www.livecomedy.be