Louisaland is een festival voor het hele gezin. voor kinderen van 3 tot 9 jaar is er een programma vol verwondering, ontmoeting, beleving en ontdekking.
In de theaterzaal:
Wietske Vogels en Guido van Hout – Villa verdraaid
Welkom in de magische wereld van Villa Verdraaid. Waar tafels dansen, hoedjes vliegen en de vlucht van kegels op ieder moment op stop kan worden gezet…
Wietske Vogels en Guido van Hout bundelen hun krachten in deze vrolijke voorstelling die theater en circus samenbrengt. Wietske heeft een passie voor ringen en Guido jongleert met van alles en nog wat. Samen spelen zij op hoog niveau met de zwaartekracht en maken elkaar als broer en zus graag het leven zuur.
Villa Verdraaid is een vrolijke kinder-/familievoorstelling.

In de knutselarij:
Ben je benieuwd wat we vandaag gaat knutselen? Kom dan zeker een kijkje nemen op de 1ste en 2de verdieping van het kinderkasteel.

In de tuinkamer:
In het voorjaar 2017 doen het duo ‘Bert & Biggles’ Hoboken, meer bepaald Louisaland aan. Samen met vrouw en huisraad bereiden beide heren een voortreffelijk aanbod voor: van taarten bakken over het bewerken van hout met spijker, schilderen op eigen gezicht of Texaanse lekkernijen voor het hele gezin. Je beleeft keer op keer iets anders en steeds weer in een unieke setting die ze zelf vorm gaven.
Bert & Biggles, boots en cookeries…
Heerlijk!

In de studio:
Daar zitten de madammen van ‘Leeslekker’ en kan je komen luisteren naar hele mooie verhalen

Kleurwedstrijd:
Ook vandaag kan je een kleurplaat pimpen, de 3 winnaars krijgen een gezinsticket voor Louisaland op zondag 26 februari.
www.gravenhof.org/programma
29 januari om 14u
Volwassene: 6 euro
Kind: 4 euro
VT statuut: 2 euro
Gravenhof
Louisalei 7
2660 Hoboken