Linea MammaBaby breidt zijn scala aan verzorgingsproducten uit met 3 nieuwe zonneproducten voor de allerkleinsten onder ons: een SPF 30, een SPF 50+ en een aftersun met telkens een unieke verpakking. Kwestie van onze kleine ukkies goed te beschermen tegen uv-stralen tijdens de zomerdagen.
Voor de bleke vellekes
De SPF 50+ is de buddy van kids die tijdens de eerste, warme zonnige dagen graag buiten spelen. Zijn troeven? Hij is waterproof, dermatologisch getest op een kwetsbare huid en bevat geen parabenen of geen kleurstoffen. Met zijn SPF 50+ heeft hij een hoge beschermingsfactor en is hij ontworpen voor de gevoelige huid. Ideaal voor kids met een bleke en lichte huid.
Voor zij die er al wat tegen kunnen
De SPF 30 is dan weer het vriendje van de allerkleinsten die een minder hoge beschermingsfactor nodig hebben tijdens het ravotten in de zon. Met zijn SPF 30-factor is hij waterproof, dermatologisch getest op een gevoelige huid en bevat ze geen parabenen en geen kleurstoffen.
Aftersun voor after fun
De aftersun lotion is je compagnon aan het einde van de dag. Hij is even aangenaam en verfrissend als een lekker ijsje, voor groot en klein. Met onderdelen als aloë vera, rijstzetmeelolie en extracten van de Sigesbeckia Orientalis verzorgt en voedt de aftersun de meest gevoelige huid na een dagje in de buitenlucht te hebben vertoefd.
Uniek verpakt
In tegenstelling tot vele andere zonneproducten zijn deze van Linea MammaBaby op vlak van veiligheid en milieuvriendelijkheid ware toppers. Het unieke van deze 3 producten zit ‘m in de verpakking. Dankzij de aerosol kan je het product handig en snel aanbrengen. Zo kan je de spuitbus met luchtdruk ononderbroken gebruiken in een 360° positie. Bovendien is de perslucht als drijfgas volledig gescheiden van het zonneproduct, wat niet schadelijk is voor de ozonlaag en beter is voor het milieu. Over eco-friendly gesproken!
Prijzen:
Sole Baby SPF 50+: 24,95 euro
Sole Baby SPF 30: 21,95 euro
Dopo Sole Baby aftersun lotion: 17,95 euro