Ann Gulikers, telg uit een gegoede familie en een prima studente, verdwijnt spoorloos op de campus van haar school. Haar smartphone ligt nog op haar kamer en haar natte kleren worden gevonden in de gemeenschappelijke wasmachine. Rechercheurs Nadia Mendonck en Dirk Deleu twijfelen er geen seconde aan dat het om een onrustwekkende verdwijning gaat. Alle registers worden opengetrokken, maar er zijn geen aanknopingspunten. Geen getuigen. Geen motief. Niet veel later verdwijnt ook studente Bea Scholten.

Het enige spoor is een jongeman met zijn voet in het gips, die samen met Bea is gezien vlak voor haar verdwijning. Maar is die charmante jongeman wel een toevallige getuige? Als in de Witrijtse bossen, op de grens tussen België en Nederland, een lugubere ontdekking wordt gedaan, komt het hele onderzoek op zijn kop te staan. Mendonck en Deleu staan voor hun gruwelijkste zaak ooit.
Vandaag verschijnt de thriller Levend speelgoed van Luc Deflo (1958 – 2018).

Voor zijn overlijden schreef Deflo nog vier thrillers. Deze zullen, zoals hij dat zelf wenste, postuum verschijnen: een eerbetoon aan de auteur en de man Luc Deflo. 
LUC DEFLO was een van de succesvolste Vlaamse thrillerauteurs. Bijna twintig jaar lang verwende hij zijn lezers met ijzersterke plots, mysterieuze personages en bloedstollende scènes.

Softcover; 296 pagina’s.

Auteur: Luc Deflo
Titel: Levend speelgoed
Uitgeverij: Van Halewyck
ISBN: 978 94 6131 896 1
Thema: thriller
Prijs: € 21,95