De zon ontwaakt uit zijn winterslaap, een ideaal moment voor een frisse en lekkere start, ook op je boterham! Aoste helpt hierbij alvast een handje en lanceert ‘Le Jardin’: heerlijke ovengebakken, verse kipfilet aangevuld met een combinatie van heerlijk sappige stukjes wortel en broccoli. Zonder moeite wordt jouw lunchbox – of de brooddoos van jouw kroost – opgefleurd en omgetoverd tot een smaakvolle en evenwichtige maaltijd.
Met de komst van de lente krijgen we met z’n allen terug zin om luchtiger en evenwichtiger te gaan eten.  Aoste, dé referentie in fijne charcuterie, speelt hierop in en lanceert dit voorjaar ‘Le Jardin’: sneetjes smaakvolle kipfilet, gecombineerd met niet minder dan 30% wortels & broccoli. Door het toevoegen van groenten in haar kipfilet, introduceert Aoste een ongeziene innovatie in het charcuterie-rayon. Dit nieuwe, in België geproduceerde beleg vormt een smaakvol én evenwichtig alternatief voor op onze dagelijkse boterham. De verse stukken kipfilet worden vermengd met echte stukjes wortel en broccoli, en worden nadien afgebakken in een hete-lucht oven, waardoor smaakversterkers overbodig zijn. Groenten zoals broccoli & wortels zijn gekend voor hun vitaminen zoals vitamine B2, C en ijzer. En in combinatie met de proteïnen van kipfilet krijg je zo een onweerstaanbaar lekker & doeltreffende start van je lentekuur en een makkelijke manier om je kinderen groenten te laten eten!
De ‘Le Jardin’ kipfilet met 30% wortels & broccoli van Aoste zal vanaf april beschikbaar zijn in alle grote supermarkten aan een aanbevolen verkoopprijs van €2,59 voor een pakje met 5 sneetjes (150g).