De 8-daagse “Lapland Dream II” zorgt ervoor dat je volledig uitgerust en toch met een rugzak vol avonturen terug naar huis gaat. Er staan onder andere twee halve dagtochten op het programma: de ene dag ontdek je Lapland vanop een huskyslede, de andere dag vanop je sneeuwscooter. Er is ook voldoende ruimte voor eigen invulling op deze reis, dus verwen jezelf gerust: ga naar de sauna of geniet van een deugddoende jacuzzi. 

Tijdens deze 8-daagse reis staan er afwisselende activiteiten op de planning met voldoende ruimte voor rust of eigen invulling. Zo maak je kennis met de husky’s, leer je een sneeuwscooter besturen, trek je eropuit met de sneeuwschoenen en kan je heerlijk genieten in de sauna.

Je logeert in de comfortabele Arctic River Lodge. Hier geniet je van een zorgeloze reis met alle comfort onder een dak. Je hebt keuze uit twee kamertypes en kan je verblijf upgraden met een overnachting in een Aurora Hideaway.

Dankzij de ligging van de lodge is het mogelijk om het noorderlicht te spotten vanaf je accommodatie. Tijdens het gehele verblijf kan je gebruik maken van de warme donskledij.

Foto: www.nordic.be