Het legendarisch Antwerpse Italiaans Restaurant Verona opent op 9 juni een tweede vestiging, in Zoersel.
Reeds meer dan 18 jaar is Restaurant Verona een gevestigde culinaire waarde onder de Antwerpse kathedraal. Verschillende renners waren of zijn er nog steeds kind aan huis. Denk hierbij aan de veel te vroeg gestorven Frank Vandenbroucke of Johan Museeuw. Ook tal van BV’s en bn’ers zoals Frans Bauer komen er geregeld over de vloer.
Maar de invoering van de lage-emissiezone en de befaamde Antwerpse knip gooit spreekwoordelijk roet in het eten. “En straks gaan de Antwerpse Leien anderhalf jaar op slot”. Sefer Gulec (zaakvoerder) reageert gelaten: “Als je geen keuzes maakt, dan verliest iedereen, tal van vaste klanten kunnen het gewoon door de mobiliteit in Antwerpen niet meer opbrengen om tot hier te komen.”
De nieuwe zaak wordt op 9 juni feestelijk geopend met tal van verassingsoptredens van onder meer Luc Caals, de Pfaffs, BV’s, enz..  Voor de jongste klanten werd er een kinderspeeltuin aangelegd. Ook het terras wordt één van de eye catchers. Voor de Verona in Antwerpen deed Sefer al beroep op Axel Vervoordt voor de inrichting en Zoersel zal ongetwijfeld ook weer een pareltje zijn.

Verona II opent op 13  juni. Die dag zijn alle plaatsen al volzet. Meer info:www.restaurant-verona.be