Na lang wachten is er opnieuw comedy in cc De Kern! Hoog tijd dus om die lachspieren opnieuw te trainen, met dit najaar met onder meer Pieter Verelst en Soe Nsuki. En het wordt nog leuker: verzilver je A-kaartbon en geniet van een dubbele A-kaartkorting.

Pieter Verelst: “de talentrijkste Vlaamse cabaretier”
Na exact zeven maanden na de start van de lockdown organiseert cultuurcentrum De Kern in Wilrijk haar eerste comedyavond op vrijdag 16 oktober. Te gast is Pieter Verelst, volgens De Standaard “de talentrijkste Vlaamse cabaretier in lange tijd”. ‘Amai’ is de titel van zijn twee cabaretvoorstelling. Hij zoomt in op zijn generatie, materialisme, liefde, relaties en angst.
Naast cabaretier is Verelst ook acteur. Je hebt hem misschien al aan het werk gezien in producties van muziektheater Promitheus, in de VTM-reeks De Bunker of in de film Problemski Hotel.

Soetopia, de ultieme feel good comedy show!
Een maand later komt Soe Nsuki naar Wilrijk. Op 27 november speelt ze haar voorstelling Soetopia in De Kern. Ze omschrijft zichzelf als ‘een griet die graag met van alles bezig is: comedy, break, deejayen, ademen, en nooit slapen.’ Iemand met veel energie dus, zowel op als naast het podium.
Nsuki was eerder finalist in de Culture Comedy Award, de Radio 2 Humorklas en geselecteerd voor het Get Up Stand Up project. Ze speelde het voorprogramma voor Thomas Smith, Philippe Geubels en Alex Agnew, en in 2016 struinde ze de zalen af in een dubbelshow met Jens Dendoncker. En nu is er Soetopia, haar eerste avondvullende show waarin ze je meeneemt naar het land der eeuwige positiviteit.

Met je A-kaart 
Zin een avondje lachen, gieren, brullen? 
Koop tickets voor de voorstellingen van Pieter Verelst en/of Soe Nsuki, aan het onthaal van De Kern (open op dinsdag tussen 9 en 18.30 uur, donderdag en vrijdag tussen 9 en 16 uur) of online.
Verzilver bij je aankoop een A-kaartbon en ontvang een dubbele A-kaartkorting. Dat is 4 euro i.p.v. 2 euro korting! Verzilveren kan aan de ticketbalie, maar ook online.
Deze actie is geldig tot en met 15 oktober 2020. 
Heb je een A-kaart met kansentarief? Dan betaal je slechts 2 euro voor elke voorstelling.
 
Meer info 
Pieter Verelst – Amai
zaterdag ​16 oktober om 20.15 uur
Soe Nsuki – Soetopia:  
​vrijdag 27 november om 20.15 uur
Tickets en meer info via www.ccdekern.be/comedy 

Foto’s: www.ccdekern.be / www.antwerpen.be