Met 14 Oscarnominaties evenaart het wondermooie ‘La La Land’ het record van Titanic. Eerder had de film ook al een recordaantal Golden Globes (7) in de wacht gesleept.
Beide hoofdacteurs Ryan Gosling en Emma Stone konden alvast op een nominatie rekenen voor hun fenomenale acteerprestaties. En als kers op de taart werd La La Land twee maal genomineerd in de categorie Beste Originele Song. Een film dus die ook élke muziekliefhebber recht naar het hart zal gaan!kinepolis LaLaLand_tekst
Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door, rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood? La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywoodmusical en een ode aan iedereen die durft te dromen.

Acteurs: Ryan Gosling, Emma Stone, Jonathan Kimble Simmons en Rosemarie DeWitt

Regie: Damien Chazelle

www.kinepolis.be.