We hoeven u niet te vertellen dat 2020 een vreemd jaar was, waar alles wat we vroeger als normaal en evident beschouwden, plots in vraag werd gesteld.
Toch hebben we met Kunst in de Stad  getracht om een positieve boodschap te blijven brengen. In volle pandemie hebben we aan het Welzijnshuis het beeld Ageless Love van Delphine van Saksen-Coburg onthuld.
 
Meer dan ooit hebben we getracht om kunst bij de burger te brengen. Zo hadden we vorige winter verschillende kleine initiatieven en organiseerden we deze zomer themawandelingen door Sint-Niklaas. Dit alles om in 2021 evenals in de toekomst Kunst in de Stad levendig te houden en onze missie verder te zetten.
 
Daarom willen we deze herfst opnieuw, zoals het vroeger de traditie was, een concert brengen. Op maandag 18 oktober 2021 organiseren we om 20.00u  in de Stadsschouwburg van
Sint-Niklaas een intiem, coronaproof concert. De jonge musici :
·         Annelies Buyens – viool
·         Pieter-Jan De Smet – cello
·         Tom  van de Graaf – hobo
·         Yannick Van de Velde – piano
·         Jasmien Van Hauthem – altviool
 
zullen werk brengen van: W.A. Mozart, Gustav Mahler, Benjamin Britten, César Franck en Théodore Dubois.
 
Wij nodigen u graag uit voor deze ‘bijzondere’ avond. Na het concert bieden wij u een drankje aan in de Foyer. De toegangsprijs bedraagt 25 euro die u kan overmaken op rekening van Kunst in de Stad.
 
Info en kaarten:  
+32 0474/57 13 35: Martine De Bruyne
info@kunst-in-de-stad.be
na overschrijving op rekening: BE15 3930 0531 9430
 
Wij hopen u op 18 oktober te mogen verwelkomen!

Foto: www.kunstindestad.be