Op zondag 29 oktober 2017 strijkt Konfijt Food & Music voor de derde keer neer in Boechout. Deze keer in hartje van het dorp in de Appelkantstraat in en rond Restaurant De Schone Van Boskoop, Decoratelier C19 en Blue bird art Galery. 

Op de podia presenteren zich chefs en een eigenzinnige selectie van muzikaal talent. Kookdemonstraties tussen jonge, opkomende en gerenommeerde chefs, intieme gesprekken over muziek en eten, verrassende muzikale ontdekkingen, culinaire hoogstandjes op een gezellige markt … kruiden het festival en maken het tot een unieke beleving. O.a. Jan De Smet, André Brasseur, Wim Lybaert, Hendrik Dierendonck en Filip Claeys zijn dit jaar te gast.

Het centrale thema van deze editie is surf en turf. De Amerikaanse benaming voor de combinatie vis en vlees. Hiervoor gaat Konfijt een intensieve samenwerking aan met North Sea Chefs, die alles in het werk stellen om minder bekende, onbeminde vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers, gegeerd te maken.

Neem zeker al eens een kijkje op onze website: www.konfijt.be.