Heb je een paar kilo’s te veel? Dan kan dat in enkele weken blijvend opgelost zijn! Hilde Deweer en haar dochter Marie Bossuyt worstelden zelf met licht overgewicht, respectievelijk door de menopauze en een eerste zwangerschap. Moeder en dochter daagden elkaar uit en ontwikkelden een afslankplan zonder gedoe dat echt werkt. Koken voor een maatje minder begint met de uitdaging om 6 kilo in 6 weken te verliezen. En dat lukt, dankzij een praktisch voedingsplan met wekelijkse boodschappenlijstjes en recepten voor ontbijt, lunch en avondmaal.

Hilde en Marie leren je ook hoe je de (nieuwe) maat houdt, door je eetpatroon te veranderen en enkele principes te onthouden. Het allerbelangrijkste principe is: Have fun! Val af zonder het gevoel te hebben dat je iets mist. Hilde en Marie staan voor lekker en gezond eten, geen honger, ook uit eten gaan of thuis maatjes ontvangen, en zelfs een verplicht wekelijks YOLO-moment.

HILDE DEWEER begeleidde als adjunct-uitgever 12 jaar lang de grote namen in de culinaire wereld en is nu lifestyleredacteur bij www.gezondheid.be. Toen zij tijdens de menopauze kampte met wat extra kilo’s verzamelde ze haar kennis en ervaring om een afslankplan te ontwikkelen… en het lukte!

MARIE BOSSUYT is een interieurarchitect met een hart voor lekker eten. Na haar zwangerschap gingen de kilo’s er niet meer zo makkelijk af. Tot ze ging meewerken en meedenken aan het afslankprogramma van mama Hilde. Ook als proefkonijn en met succes!

Softcover; 216 pagina’s

Auteur: Marie Bossuyt & Hilde Deweer
Titel: Koken voor een maatje minder
Uitgeverij: Van Halewyck
ISBN: 978 94 6131 974 6
Thema: gastronomie
Prijs: € 22,50