Eén van de spannendse momenten van het jaar is weer aangebroken: de meer dan 7000 leden van de Kinder- en Jeugdjury zijn volop bezig met stemmen voor hun favoriete boeken.
De deadline voor de stemmen is dit jaar 23 april.
Tussen 21 april en 3 juni zullen er op 16 locaties lokale slotfeesten plaatsvinden voor groep 1 tot en met 4. Een overzicht van wanneer en waar er slotmomenten zijn waarop andere juryleden welkom zijn, vind je hier. Een inspiratiegids en materialen voor de organisatoren, vind je hier.

Op zondag 6 mei maken we de winnaars bekend en organiseren we voor de oudste juryleden van groep 5 en 6 en hun begeleiders een slotevenement in ARSENAAL/LAZARUS in Mechelen (tussen half 2 en half 6). Maar liefst 11 van de genomineerde auteurs en illustratoren zullen aanwezig zijn. Ontdek hier het volledige programma. Deelnemen is gratis, maar inschrijven verplicht en kan vanaf 18 april. Voor de meeste activiteiten moeten juryleden ook een plaats reserveren bij de inschrijving. Geef hen dus tijdig het programma door want het aantal plaatsen is beperkt.
Heb je vragen over het stemmen?
Alle info op www.kjv.be.

Foto: Iedereen Leest