YUMMIE!  Zalig nieuws voor de fans van krokante kip ;). Ontdek vanaf vandaag de nieuwe Crispy Chicken Burger of de Crispy Chicken McWrap bij McDonald’s. En alsof dat nog niet genoeg was, zijn er nu ook de verrukkelijke Crispy Chicken Tenders met een pikant sausje, Chili Mayo. Om duimen en vingers bij af te likken!

De overheerlijke Crispy Chicken Burger komt op een briochebroodje met sesamzaadjes, een filet van krokante kip, smeltende cheddarkaas, bacon, salade, rode ui, gekarameliseerde uienconfijt en een romig, pittig sausje. Wil je nog iets krokanter? Kies dan voor de Crispy Chicken McWrap! Dezelfde ingrediënten in een tortilla gevuld met lange, malse stukjes juicy kipfilet in een ultrakrokant korstje, mmm.

Voor de fingerfoodlovers onder ons – zijn we dat niet stiekem allemaal? – zijn er nu ook de Crispy Chicken Tenders. Een verrukkelijke snack, die je pimpt met je favoriete sausje of waag je aan iets pittigs met de allernieuwste Chili Mayo.

De nieuwe Crispy Chicken Burger is beschikbaar in alle Belgische restaurants van McDonald’s aan een adviesprijs van € 7,90 voor een medium menu met klassieke frietjes en een medium drankje. De aanbevolen verkoopprijs voor een Medium Menu Crispy Chicken McWrap bedraagt € 7,60. De adviesprijs van de Crispy Chicken Tenders bedraagt € 4 voor 3 stuks.

Foto: www.pr-ide.be