Ook dit jaar organiseert Handelsbeurs samen met J&M Catering als partner een Kerstconcert in het magische kader van de oudste beurs van Europa. Van Mozart tot Schubert. Van allegretto tot wiegelied. Op zaterdag 18 december en zondag 19 december brengt CASCO Phil, the Chamber Orchestra of Belgium,u de mooiste kerstklassiekers. 

Als intro geeft presentator Kurt Van Eeghem een korte toelichting over het rijke verleden van deze culturele Antwerpse parel. Op het einde van het concert, gedirigeerd door Benjamin Haemhouts, krijgt u de gelegenheid om enkele sfeervolle kerstliederen mee te zingen met Kurt Van Eeghem en mezzo sopraan Kadi Jürgens.

Geniet samen met ons van hartverwarmende melodieën en zet de eindejaarsperiode op een originele manier in!

Prijs standaard ticket: € 49

ZATERDAG 18 DECEMBER
19u00: deuren open
20u15-21u45: concert

ZONDAG 19 DECEMBER
10u15: deuren open
11u00 – 12u30: concert

Wenst u nóg meer kerstbeleving? Ga dan voor de VIP-formule. 

Naast een gereserveerde plaats tijdens het concert geniet u van een heerlijk kerstdiner. Beginnen doet u met een sprankelend kerstaperitief, gevolgd door een uitgebreide walking dinner, op de prachtige etage van de Handelsbeurs verzorgd door de kerstmannen en -vrouwen van J&M Catering.

Als extra kerstcadeau krijgt u bovendien een exclusieve rondleiding ‘De Handelsbeurs Vroeger en Nu’ door gekende stadsgids Tanguy Ottomer.

Foto’s: www.fiera.be