Chef Leslie Taels kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring in de horeca. Hij verdiende zijn sporen bij onder andere Kommilfoo, Villa Doria, Het Land, Grand Café Leroy, …. De laatste jaren baatte hij het gerenommeerde restaurant De Schalk in Willebroek uit. Leslie verzorgt vanaf nu feesten, events en externe catering van Kasteel Tivoli.

Daarnaast drukt hij ook zijn stempel op de nieuwe kaart van het restaurant. Hij geeft de voorkeur aan eerlijke, kwalitatieve producten om deze te verwerken tot gerechten waar smaak primeert. Hij wil verrassen en verwonderen zonder onnodig complexe dingen op het bord te brengen.

Kasteel Tivoli maakt deel uit van de Sisera Group. De komst van Leslie Taels is voor CEO Nail Kurum dan ook de volgende mijlpaal in de culinaire uitbouw van Kasteel Tivoli.

Kasteel Tivoli
Kasteel Tivoli in Mechelen is dé uitgelezen locatie voor familiefeesten, vergaderingen en seminaries met stijl en klasse. Het historische kasteel gelegen in een groene omgeving zorgt voor een fotogeniek decor voor huwelijksfeesten, communies, verjaardagen of babyborrels. Voor bedrijven biedt Kasteel Tivoli faciliteiten aan van het hoogste niveau.
Kasteel Tivoli
Antwerpsesteenweg 92
2800 Mechelen
T +32 (0)15 70 91 60
E  info@kasteeltivoli.be
www.kasteeltivoli.be
www.facebook.com/KasteelTivoli